Beginnerscursus voor volwassenen

In maart en september houden we jaarlijks een beginnerscursus voor volwassenen. In zes trainingen leer je de basisbeginselen van het survivalrunnen, zoals de voetklem, swingover en apenhang. Er is plek voor maximaal 15 volwassenen.

De beginnerscursus is een mooie manier om kennis te maken met de survivalrunsport. Wil je na de cursus verder? Als er voldoende plek is kun je dan instromen bij de trainingsgroep voor volwassenen op de maandagavond.

Praktische info

De beginnerscursus wordt gegeven op donderdagavond van 19.45 tot ongeveer 21.00 uur. De eerstvolgende beginnerscursus wordt gegeven in september 2023.

De kosten voor de beginnerscursus zijn 30 euro. Daarnaast ben je verplicht lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland in verband met de verzekering. Je kunt kiezen voor:

  • Een aspirant-lidmaatschap
    Je betaalt dan eenmalig 5 euro voor 6 weken. Let dus op dat je het lidmaatschap laat ingaan op exact de startdatum.
  • Een seizoenslidmaatschap
    Je sluit een jaarlidmaatschap af voor 20 euro. Een jaarlidmaatschap is voordeliger als je door wilt gaan na de beginnerscursus en als je wilt deelnemen aan survivalruns (je betaalt dan per run niet 5 euro extra voor het daglidmaatschap van de SBN)

Wil je meedoen? Meld je dan eerst via de link hierboven aan bij de Survivalrun Bond Nederland. Met het nummer dat je daar ontvangt kun je je vervolgens aanmelden bij onze vereniging.

Meld je aan voor de beginnerscursus >