Lid worden

Om lid te worden van de Trainingsgroep Survivalrun Vollenhove is het verplicht om te starten in de beginnersgroep (jeugd) of de beginnerscursus te volgen (volwassenen).

Jeugd

Op donderdagavond is er de beginnersgroep voor de jeugd. Hier leren kinderen en jongeren de basisbeginselen van het survivalrunnen, zoals de voetklem en de apenhang. De basistechniek moet een kind beheersen om door te mogen stromen naar een andere jeugdgroep. Er zijn verschillende instroommomenten in het jaar. Wanneer is afhankelijk van de doorstroom en ruimte in de andere groepen.

Wil jouw kind survivalrunnen? Je kunt hem of haar aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@tsvollenhove.nl. Je kind wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra er een instroommoment is en jouw kind is aan de beurt, nemen we contact op.

Volwassenen

Voor volwassenen zonder ervaring wordt er jaarlijks een beginnerscursus gegeven. Meestal is dit in september/oktober. In ongeveer 6 trainingen leer je de voetklem, apenhang en enkele andere technieken. Deze basiscursus is onder andere bedoeld om je klaar te stomen voor de 5 kilometer van de Survivalrun van Vollenhove op de 2e zaterdag van november. Wil je na de beginnerscursus doorgaan met survivalrunnen? In overleg met de trainers wordt gekeken of er plek is en of je kunt aansluiten bij de trainingsgroep.

Heb je al ervaring met survivalrunnen? Afhankelijk van je niveau en de beschikbare ruimte in de trainingsgroepen kun je het hele jaar door instromen.

Wil je je aanmelden voor de beginnerscursus of voor de training? Stuur dan een mail naar secretariaat@tsvollenhove.nl.